‘Radja Nainggolan maakt mogelijks per direct comeback in Jupiler Pro League’

‘Radja Nainggolan maakt mogelijks per direct comeback in Jupiler Pro League’
Maandag 13 februari 2023 - 13:30   I   door Redactie

Radja Nainggolan werd een aantal maanden geleden aan de kant geschoven bij Antwerp. De ex-Rode Duivel besloot om richting Italië te trekken en tekende vorige maand bij SPAL.

Daar is zijn goede vriend Danielle De Rossi namelijk trainer. Maandag sijpelde het nieuws door dat De Rossi binnenkort aan de kant geschoven zal worden. SPAL staat momenteel namelijk op een teleurstellende achttiende plaats in de Serie B.

Heel wat Italiaanse media menen te weten dat Massimo Oddo de opvolger van De Rossi wordt. De toekomst van Nainggolan oogt daardoor na amper twee wedstrijden ook onzeker bij de Italiaanse tweedeklasser. Sporza weet namelijk dat Radja uitdrukkelijk voor SPAL gekozen heeft door De Rossi.

La Gazzetta dello Sport stelt zich dan ook de volgende vraag: “Wat gaat Nainggolan doen als zijn voormalige teamgenoot en goede vriend wordt ontslagen?” Deze winter wilden er enkele JPL-clubs hem trouwens graag aantrekken.

Comeback

Nainggolan deelde vorige week nog mee dat er verschillende Pro League-clubs naar hem geïnformeerd hebben: “Defour wilde dat ik in Mechelen ging trainen, AA Gent informeerde ernaar, evenals Zulte Waregem.” Zal er één van hen toeslaan?

Poll: Zou jij Nainggolan graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  SPAL  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  Zulte Waregem

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024