‘Paars-wit gaat toeslaan op transfermarkt en richt al zijn pijlen op déze WK-revelatie’

‘Paars-wit gaat toeslaan op transfermarkt en richt al zijn pijlen op déze WK-revelatie’
Maandag 23 januari 2023 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht wil deze winter graag nog een aantal versterkingen aantrekken. Ze lijken vooral dringend een nieuwe targetman nodig te hebben.

Maar ook op enkele andere posities kunnen ze wat extra’s gebruiken. Bij paars-wit is Moussa Ndiaye momenteel de enige echte linksachter in de selectie. Volgens Clément Brossard, een Marokkaanse journalist, richt Anderlecht zijn vizier nu op een linksback die uitgroeide tot een WK-revelatie.

Ze zouden namelijk de 27-jarige Yahia Attiyat Allah willen aantrekken. Dat is de linksachter die bij Marokko in zes van de zeven matchen in actie kwam. Vooral zijn prestatie tegen Portugal — waar hij door verschillende media uitgeroepen werd tot Man van de Match — was bijzonder sterk.

Brossard meldt dat een bod van zevenhonderdduizend euro al genoeg zou kunnen zijn voor de Wydad Casablanca-speler, al wordt zijn waarde rond 2,5 miljoen euro geschat. Anderlecht krijgt wel af te rekenen met stevige concurrentie, want ook Montpellier en Stade Brestois zouden hem op hun verlanglijstje hebben staan. 

Poll: Zou jij Attiyat Allah graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Wydad Casablanca  I  Montpelier  I  Stade Brestois

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023