‘Kylian Mbappé kan voetbalwereld voor ongezien monsterbedrag op zijn kop zetten’

‘Kylian Mbappé kan voetbalwereld voor ongezien monsterbedrag op zijn kop zetten’
Vrijdag 23 december 2022 - 10:30   I   door Redactie

Kylian Mbappé is nog volop aan het bekomen van de verloren WK-finale. Dinsdag tekende hij weer present bij Paris Saint-Germain.

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport brengt de Franse superster nu in verband met een transfer naar Real Madrid. Los Blancos wilden hem deze zomer al binnenrijven, maar hij koos er in extremis voor om zijn contract in Parijs te verlengen.

La Gazzetta meldt dat Real nu al aan het heroverwegen is om Mbappé aan te trekken als opvolger van Benzema. De Italiaanse krant meent te weten dat Real zijn trost opzij wil zetten en opnieuw al zijn pijlen op de Franse aanvaller zal richten.

Real zou zelfs een bedrag van één miljard euro (!) opzij hebben staan voor de mogelijke komst van Kylian Mbappé. 630 miljoen euro daarvan is om zijn contract af te kopen, de rest om de transfersom en bonussen te betalen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Champions League

Het Spaanse nieuwsmedium Don Balon meldt dan weer dat veel zal afhangen van de Champions League. Een transfer zou niet voor deze winter zijn, maar als de Parijzenaars opnieuw uitgeschakeld worden in de achtste finale van het kampioenenbal zou dat deze zomer een invloed kunnen hebben op de keuze van Mbappé.

Poll: Zal Mbappé volgend seizoen bij Real Madrid spelen?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024