‘Déze zeer verrassende transfer in de maak: Eden Hazard én Club Brugge kijken op’

‘Déze zeer verrassende transfer in de maak: Eden Hazard én Club Brugge kijken op’
Maandag 12 december 2022 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge is zich volop aan het voorbereiden op het openen van de transfermarkt. Dat zal binnen een tweetal weken gebeuren, op 1 januari.

Logischerwijs draait de geruchtenmolen intussen op volle toeren. Dat doet die niet alleen in België, maar ook over de rest van de wereld. In Spanje bijvoorbeeld, waar Real Madrid een nieuwe spits zou willen aantrekken.

Daarvoor zijn ze bij een heel opvallend target uitgekomen: Vedat Muriqi. De Kosovaar kent u misschien nog omdat hij deze zomer door Club Brugge afgewezen werd nadat zijn medische testen onvoldoende bevonden werden.

Muriqi ging dan maar naar Mallorca, waar hij het bijzonder goed doet. Intussen heeft de boomlange spits in Spanje al dertien keer de netten doen trillen. Daardoor kan hij volgens verschillende media rekenen op interesse van Real Madrid.

Profiel

Eden Hazard is voorlopig nog steeds werkzaam in de Spaanse hoofdstad. Hij zou er binnenkort dus een opvallende ploegmaat bij kunnen krijgen. Real zou Muriqi vooral willen aantrekken wegens zijn sterkte in de lucht, waar hij moeilijk af te troeven is.

Poll: Had Club Brugge Vedat Muriqi deze zomer moeten vastleggen?

TAGS  I  Club Brugge  I  RCD Mallorca  I  Real Madrid

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023