'Stunt van formaat in de maak: Daley Blind kan in januari naar déze Belgische topclub'

'Stunt van formaat in de maak: Daley Blind kan in januari naar déze Belgische topclub'
Donderdag 08 december 2022 - 09:00   I   door Redactie

Alle aandacht in de voetbalwereld gaat op dit moment naar het WK. Maar dat kan zomaar naadloos overlopen naar de Jupiler Pro League.

Want er is nu sprake van dat Daley Blind, achterin één van de sterkhouders bij Oranje en zomaar eventjes 98 interlands achter zijn naam, tijdens de winterstop van Ajax naar België zou kunnen verhuizen.

Meer bepaald naar Antwerp. Veel heeft daarbij ook te maken met Marc Overmars, de van Ajax overgekomen sportief directeur die de allergrootste namen in zijn contactenlijst heeft staan.

In de Pantelic Podcast, gespecialiseerd in nieuws over Ajax, stellen ze dat de Nederlandse international tijdens de wintermercato Amsterdam wellicht zal verlaten. Hoofdreden is dat de linksachter het niet goed kan vinden met de van Club Brugge overgekomen trainer Alfred Schreuder.

Logisch

Voor onze noorderburen zou het daarom een logisch gevolg zijn dat Blind in januari naar de Bosuil zou trekken. De interesse van Antwerp voor de WK-ganger die straks met Oranje de kwartfinale tegen Argentinië speelt, is overigens niet nieuw. Vorige zomer werd al eens gepolst bij hem.

Poll: Zou je Blind nog een meerwaarde vinden voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Oranje  I  Ajax

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024