Drama in de maak voor Brazilië én het WK: 'We zien Neymar Jr. niet meer terug'

Drama in de maak voor Brazilië én het WK: 'We zien Neymar Jr. niet meer terug'
Vrijdag 25 november 2022 - 15:30   I   door Redactie

Zo mooi de winst van Brazilië vrijdagavond ook was met vooral die geweldige omhaal van Richarlison, zo bitter is de nasmaak.

Want er was natuurlijk de blessure van Neymar Jr. Die kreeg een venijnige tackle te verwerken en verstuikte zo zijn enkel. Het ei erop bewees na de match dat het zeker niet om komedie ging. En vrijdag volgde er bijzonder slecht nieuws.

Want volgens Marca moet de aanvaller van PSG sowieso forfait geven voor de tweede groepsmatch tegen Zwitserland. En klinkt het: "We hem zo goed als zeker niet meer terug in de groepsfase." Want ook de slotmatch tegen Kameroen zou te vroeg komen.

Los van het feit dat Brazilië geen enkel risico wil lopen met zijn sterspeler, zijn er immers ook de fysieke gevolgen van de blessure. En dus is het plan om hem proberen klaar te stomen voor de achtste finales.

Erger

Maar het kan natuurlijk altijd nóg erger.Wat betekent dat als het helemaal tegenzit het WK van Neymar er zelfs zou kunnen opzitten. Dat zou een drama zijn voor de speler zelf, maar ook voor het toernooi.

Poll: Denk je dat Neymar nog zal kunnen spelen dit WK?

TAGS  I  Brazilië  I  Servië  I  Zwitserland  I  Kameroen

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024