Ophef over affaire rond Duivel Kevin De Bruyne: "Dit moet binnenskamers blijven"

Ophef over affaire rond Duivel Kevin De Bruyne:
Donderdag 24 november 2022 - 13:30   I   door Redactie

Als er een groot toernooi gespeeld wordt dan volgt heel België de Rode Duivels op de voet. Voor, tijdens en na de matchen.

En dan wordt elk klein detail uitvergroot. Dus als er iets op het veld gebeurt dat sowieso al opvallend is, dan springt iedereen daar op. Zoals de ruzie tussen Kevin De Bruyne en Toby Alderweireld waarbij de eerste fel tekeer ging tegen zijn ploegmaat.

Ondertussen is het incident uitgegroeid tot een affaire, ondanks dat beide spelers - echt wel gemeend - vertellen dat het puur over voetbal ging en niets te maken heeft met onderlinge fricties. Maar dan nog vinden vele analisten dat het beter kon opgelost worden.

"Elke generatie heeft zijn discussies", aldus Lorenzo Staelens in Het Nieuwsblad. “Ceulemans met Guy Thys, Enzo Scifo met Georges Leekens,... Ik heb er ook tal van gehad. Alleen gebeurt dat niet altijd voor het oog van de camera’s."

Discussie

"Beter is om dat binnenskamers te doen", is zijn conclusie. "Wacht De Bruyne een minuutje, dan is het rust. In de kleedkamer zou het dezelfde discussie zijn geweest, maar dan ziet niemand dat en is er achteraf geen trammelant over."

Poll: Vind jij dat zo'n discussie binnenskamers moet gebeuren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Canada  I  Marokko  I  Kroatië

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024