Dít zijn de elf namen: Roberto Martinez kiest voor verrassend drietal in defensie

Dít zijn de elf namen: Roberto Martinez kiest voor verrassend drietal in defensie
Woensdag 23 november 2022 - 18:46   I   door Redactie

Het is van dat, de Rode Duivels gaan aan hun wereldbeker beginnen. Met een overwinning zetten de Duivels al een grote stap richting de volgende ronde.

Er is al heel wat gezegd geweest over de basisopstelling van de Duivels. Verscheidene analisten hebben hun ideale elftal opgesteld, maar uiteindelijk is het bondscoach Martinez die beslist wie er aan de aftrap komt.

Roberto Martinez heeft inmiddels zijn basiselftal bekendgemaakt. Dendoncker lag lang in de weegschaal met Debast, maar zal toch aan de aftrap verschijnen. Alderweireld en Vertonghen zijn zoals verwacht de andere verdedigers.

De bondscoach had al aangekondigd dat Eden Hazard aan de match zou mogen beginnen en hij houdt zich aan zijn woord. Martinez verrast verder niet en houdt ook voorin en op het middenveld vast aan de vertrouwde namen.

Canada

Ook Canada maakte zijn basisopstelling inmiddels bekend. Sterkhouders Alphonso Davies en Jonathan David zullen beiden aan de aftrap verschijnen. Ook Tajon Buchanan van Club Brugge zal proberen om de Duivels het leven zuur te maken. Cyle Larin start op de bank.

Poll: Ben jij tevreden met de opstelling van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Canada

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022