Van Gucht en Blanka Vlasic krijgen klap te verwerken: “Drie nachten niet geslapen”

Van Gucht en Blanka Vlasic krijgen klap te verwerken: “Drie nachten niet geslapen”
Woensdag 23 november 2022 - 12:30   I   door Redactie

De eerste wedstrijd van woensdag op het WK was er eentje in de groep van de Rode Duivels. Kroatië en Marokko stonden tegenover elkaar.

Voor Ruben Van Gucht was dat best een speciale wedstrijd. Zijn schoonbroer, Nikola Vlasic, stond namelijk aan de aftrap bij Kroatië. Vlasic had in de eerste helft al een grote kans om te scoren, maar slaagde daar niet in. “Iedereen in Split (de woonplaats van de familie Vlasic) was al voor de match super zenuwachtig", aldus Van Gucht. 

"Zijn papa heeft al drie nachten niet meer geslapen", wist de journalist tijdens de onderbreking bij Sporza mee te delen. Op slag van rust moesten Blanka Vlasic en haar familie hun adem inhouden. Nikola werd namelijk aangetikt en het zag er niet goed uit.

“In Kroatië zijn ze nu vooral aan het bidden dat hij niet uitvalt met een blessure”, ging Van Gucht verder. Jammer genoeg voor de schoonfamilie van Van Gucht werd Vlasic na de rust door zijn blessure aan de kant gehouden. Een ferme opdoffer voor de familie, al is de ernst van de kwetsuur nog niet bekend. 

Poll: Vind jij het aangenaam om naar Van Gucht te kijken op TV?

TAGS  I  Kroatië  I  Marokko

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022