Straffe voorspelling: “Volgens mij gaan de Rode Duivels wereldkampioen worden!”

Straffe voorspelling: “Volgens mij gaan de Rode Duivels wereldkampioen worden!”
Woensdag 23 november 2022 - 19:50   I   door Redactie

Vlak voor hun eerste WK-match worden de Rode Duivels vanuit alle hoeken gefileerd en geanalyseerd. Zo worden ook de kansen van de Duivels op een wereldtitel besproken.

Het is misschien wat voorbarig, maar Carl Dircksens — die u kan kennen van De Ideale Wereld en De Container Cup — pakt bij de podcast MIDMID Mondial uit met een héél straffe voorspelling: “Volgens mij gaan we wereldkampioen worden!”

“Ik heb me dat vier jaar geleden bedacht en ik blijf daarbij”, gaat Dircksens verder. De BV heeft daar ook een goede reden voor: “Ploegen waar ze het niet meer van verwachten — zoals nu bij de Belgen —, die doen het soms!”

“De meeste mensen denken momenteel dat het al straf zou zijn als we de eerste ronde overleven, maar volgens mij gaan we winnen”, concludeert Dircksens. Een straffe voorspelling, maar het zou zomaar kunnen dat de rol van underdog de Duivels beter ligt dan die van favoriet.

De beste

Sam Kerkhofs zet die stelling nog wat kracht bij met een opvallende vaststelling: “Door het uitvallen van Benzema en Mané hebben we volgens de rangschikking van de Ballon D’Or momenteel de beste speler van de wereld. En ook nog eens de beste keeper!”

Poll: Waar zal het verhaal van de Duivels op het WK eindigen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Canada

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022