Nainggolan laat zich niet doen door Antwerp en reageert live op tv: "Nooit eerlijk"

Nainggolan laat zich niet doen door Antwerp en reageert live op tv:
Vrijdag 18 november 2022 - 16:15   I   door Redactie

Radja Nainggolan mag sinds zijn verbanning naar de B-kern dan niet meer spreken bij Antwerp, dat wil niet zeggen dat hij zich de mond laat snoeren.

De ex-Rode Duivel mocht vrijdagmiddag bij VTM zijn opwachting maken en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn zegje te doen over zijn uitzichtloze situatie bij Antwerp. "Hopelijk wordt alles snel en op de juiste manier afgehandeld."

Want daar heeft Nainggolan zware twijfels bij. Want hoewel hij toegaf dat hij in de fout gegaan is, stelde hij zich toch vragen met hoe alles verlopen is. "Naar mijn mening was de sanctie iets te zwaar. Maar ik gedraag me nog steeds professioneel."

"Wat de club van me vraagt, doe ik gewoon", voegde hij er ook aan toe. Waarna hij zijn frustraties uitte. “In het begin zei de club mij dat de deur op een kier stond voor een terugkeer, maar nu is ze volledig dicht." Een brug te ver voor Il Ninja.

Alles gedaan

“Dat begrijp ik niet, want ik heb alles gedaan wat men van mij gevraagd heeft. Bij de B-kern heb ik altijd heel goed getraind en geprobeerd de jonge gasten iets bij te brengen. Dat zal me altijd parten spelen, maar een eerlijke uitleg zal ik nooit krijgen.”

Poll: Denk je dat Nainggolan recht in zijn schoenen staat?

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Cagliari  I  Beerschot

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023