Bondsparket dient Antwerp enorme opdoffer toe die de titelstrijd kan beïnvloeden

Bondsparket dient Antwerp enorme opdoffer toe die de titelstrijd kan beïnvloeden
Maandag 14 november 2022 - 19:30   I   door Redactie

Antwerp speelde zondag op Jan Breydel 2-2 gelijk tegen Club Brugge. Voor de Great Old voelde dat gelijkspel weliswaar aan als een overwinning.

Ze wisten een 2-0 achterstand namelijk nog weg te werken. WK-ganger Vincent Janssen had een groot aandeel in die remonte. De Nederlander scoorde en liet scoren.

Een aantal dagen eerder was er een andere rol weggelegd voor Janssen. De aanvaller werd met een vroege rode kaart van het veld gestuurd tijdens de bekermatch tegen SK Beveren.

Janssen kreeg een rode kaart voor een slaande beweging richting Beveren-verdediger Aleksandar Vukotic. Het Bondsparket maakte maandag een schorsingsvoorstel van vijf speeldagen bekend, waarvan drie effectief.

Schorsing

Antwerp zal zich waarschijnlijk niet neerleggen bij deze minnelijke schikking. In dat geval wordt het dossier nog behandeld door het Disciplinair Comité.

Als de schorsing behouden blijft, dan mist de Nederlandse aanvaller de bekermatch tegen Standard en de competitiewedstrijden tegen Westerlo en AA Gent.

Bij Antwerp hebben ze geen overschot aan spitsen. Mocht Janssen enkele matchen wegvallen, dan zou dat oprecht een probleem kunnen vormen bij Stamnummer 1. Antwerp kan deze winter weliswaar nog investeren in een nieuwe targetman.

Poll: Zal Antwerp deze winter een nieuwe spits aantrekken?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  SK Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024