Vincent Kompany kan echt niet vatten wat hem opeens overkomt: “Donderwolk!”

Zaterdag 05 november 2022 - 15:25   I   door Redactie

Vincent Kompany wisselde deze zomer Anderlecht in voor Burnley FC. Hij was sterk aan het nieuwe seizoen begonnen in de Championship.

Ze wisten al zeventien wedstrijden op rij niet meer te verliezen. Een enorm indrukwekkende statistiek, die zaterdag en halt werd toegeroepen. Dit weekend speelde Burnley op verplaatsing tegen Sheffield United.

Op slag van rust zag alles er nog goed uit voor het team van Kompany. Manuel Benson had namelijk net zijn tweede treffer van de middag gescoord en Burnley weer op voorsprong gezet.

In de eerste twintig minuten na de rust wist Sheffield United maar lieft vier (!) keer te scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 5-2, in het nadeel van Kompany en co.

Fans

De supporters op Twitter stellen voor dat Kompany beter zelf in de verdediging zou gaan staan bij Burnley. De trainer zou dat zelf misschien ook wel willen, want volgens de fans op Twitter sprak zijn gezicht boekdelen: “Kompany lijkt op een donderwolk!”

Poll: Zullen Kompany en Burnley promoveren naar de Premier League?