Onverwacht drama rond Rode Duivel Romelu Lukaku in de maak bij Inter Milaan

Onverwacht drama rond Rode Duivel Romelu Lukaku in de maak bij Inter Milaan
Maandag 17 oktober 2022 - 22:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku komt momenteel niet aan de bak bij Inter. De topschutter van de Rode Duivels kampt al enkele weken met een blessure.

Iedere week lijkt zijn comeback uitgesteld te worden. Bij het Engelse The Daily Mail zien ze het niet meteen goedkomen met de Rode Duivel: “Lukaku en Inter hebben ontdekt dat zijn spieren zo fragiel zijn als boter.”

Volgens het Engelse nieuwsmedium zijn ze bij Inter geschokkeerd over zijn ‘fysieke ineenstorting’. Romelu Lukaku besloot in september om zijn blessure bij Lieven Maesschalck aan te laten pakken, waardoor Inter de situatie niet kon monitoren.

De Italianen zouden niet tevreden zijn over hoe Lukaku is teruggekeerd naar Milaan. Sindsdien zou de fysieke staat van Lukaku volgens The Daily Mail namelijk verslechterd zijn. Ook met het oog op het WK is dat natuurlijk geen goed nieuws.

Blessure

Sinds de start van het seizoen 2021-2022 heeft Lukaku al 17 matchen gemist wegens een blessure. Voorafgaand aan dat seizoen miste hij In zijn gehele carrière maar 16 wedstrijden om die reden. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn ze in Milaan enorm verbaasd over zijn onvermogen om te recupereren.

Poll: Zal Lukaku topfit zijn tegen het WK?

TAGS  I  Inter Milaan  I  Internazionale  I  Rode Duivels

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024