‘Toptransfer in de maak: L. Trossard heeft Europese topclubs voor het uitkiezen’

‘Toptransfer in de maak: L. Trossard heeft Europese topclubs voor het uitkiezen’
Maandag 17 oktober 2022 - 19:00   I   door Redactie

Leandro Trossard is weer aan een sterk seizoen bezig met Brighton. De laatste weken loopt het weliswaar iets minder aangezien ze een nieuwe trainer hebben: Roberto De Zebri.

De Zebri kwam Graham Potter vervangen. De Engelsman wisselde onlangs Brighton in voor Chelsea, waar Thomas Tuchel aan de kant geschoven werd. Eerder was er al sprake van een reünie van Trossard en Potter bij Chelsea.

Maar dat is niet de enige club die de Duivel graag zou zien komen. Ook Arsenal en Atlético Madrid volgen Leandro Trossard. Daarnaast meldt 90min dat er een aantal nieuwe clubs interesse tonen in de Duivel: AC Milan en Newcastle United.

Bij AC Milan zijn ze de laatste maanden verzot op de Rode Duivels. Deze zomer trokken ze De Ketelaere, Origi en Vranckx aan. Alexis Saelemaekers speelde al langer voor de Italiaanse landskampioen.

Newcastle

Als Trossard de overstap naar Newcastle zou maken, dan zou dat een heel opvallende keuze zijn. De club kwam onlangs in de handen ven steenrijke investeerders en wil graag een gevestigde waarde worden in de Premier League, maar dat zijn ze nog lang niet.

Poll: Waar zullen we Trossard volgend seizoen aan het werk zien?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea  I  Newcastle United  I  Arsenal FC  I  Newcastle United  I  AC Milan

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023