Barcelona-fans woedend op bestuur na bericht over Club-sterkhouder Jutgla

Barcelona-fans woedend op bestuur na bericht over Club-sterkhouder Jutgla
Woensdag 05 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Dinsdagavond wist Club Brugge te stunten tegen Atlético Madrid. In het Jan Breydelstadion kon de landskampioen de Spaanse club met 2-0 over de knie leggen.

Eén van de absolute sterkhouders was de 23-jarige Ferran Jutgla. Jutgla maakte deze zomer voor 5 miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar Club Brugge en wist bij de landskampioen meteen te overtuigen. De Spaanse spits wist dit seizoen al 8 keer te scoren en leverde ook nog eens 5 assists af.

Op het Twitter-account van FC Barcelona pakt de Catalaanse club uit met ‘de Goal van de dag’. Die eer was woensdag weggelegd voor Ferran Jutgla, die vorig seizoen het winnende doelpunt maakte tegen Linares in de Copa del Rey. In de reacties van de post laten de Barca-fans hun ongenoegen blijken.

“Xavi gaf de voorkeur aan Ferran Torres… Jutgla had moeten blijven en Torres had moeten gaan!” en “Jongens, ik begrijp er niets meer van” klonk het onder meer bij de teleurgestelde Catalanen. Een andere fan vindt dat Barca Jutgla nooit voor 5 miljoen euro had mogen laten gaan: “We zullen zeker 100 miljoen betalen om hem terug te halen!”

Poll: Wie is volgens jou momenteel de beste aanvaller in België?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  FC Barcelona  I  Champions League

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024