Club Brugge kan zich wel voor het hoofd slaan na mislukte transfer: "Domme zet"

Club Brugge kan zich wel voor het hoofd slaan na mislukte transfer:
Zondag 25 september 2022 - 19:00   I   door Redactie

Wat een chaotische transferzomer is het geweest voor Club Brugge. En Vincent Mannaert kennende is hij nu al druk bezig met de komende wintermercato.

Maar de Brugse CEO zal zich nu wellicht even in de haren krabben over één bepaald dossier. Met name dat van Vedat Muriqi. De overgang van de Kosovaarse spits van Lazio was zo goed als rond, toen blauw-zwart er zelf de stekker uit trok. 

Het heette dat zijn medische en fysieke testen onvoldoende waren, maar daar ontstond een hele polemiek rond - tot dreiging met aanklachten toe, omdat vermoed werd dat de Bruggelingen de transfersom van tien miljoen euro te veel vonden voor een 28-jarige aanvaller.

Muriqi werd uiteindelijk door Lazio verhuurd aan Mallorca en daar doet hij het uitstekend. Zo wist hij tegen Real Madrid onder meer Thibaut Courtois te verschalken en ook bij de nationale ploeg van Kosovo doet hij het geweldig. Zo scoorde hij in en tegen Noord-Ierland.

Bloedvorm

Voor heel wat Lazio-supporters het sein om hem te bejubelen en zich te beklagen dat Muriqi zijn bloedvorm niet meer voor hun club kan tonen. Hetzelfde zal nu wel gebeuren bij Club, waar ze met een tegenvallende Roman Yaremchuk en een ronduit dramatische Cyle Larin zitten.

Poll: Wie zou jij verkiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  Mallorca  I  Kosovo

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023