‘Plots enorm onverwachte wending in het transferdossier van Romelu Lukaku’

‘Plots enorm onverwachte wending in het transferdossier van Romelu Lukaku’
Vrijdag 23 september 2022 - 16:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku werd deze zomer door Chelsea uitgeleend aan Inter Milaan. De Milanezen betaalden 8 miljoen euro om de topschutter van de Rode Duivels voor één seizoen aan zich te binden.

Jammer genoeg voor Inter zijn er nog andere kapers op de kust. Zo zou Tottenham volgens HITC graag de diensten van de Rode Duivel verwerven. Tottenham heeft momenteel Harry Kane rondlopen, maar het is verre van zeker of dat ook volgend seizoen het geval zal zijn.

Ben Jacobs van de Engelse voetbalpodcast The Done Deal Show meldt dat er geruchten rondgaan die beweren dat Chelsea en Tottenham een ruildeal aan het opstellen zijn. De Spurs zouden Harry Kane — als de spits zelf aanstuurt op een vertrek — wel willen inruilen voor Romelu Lukaku, mét wat extra miljoenen.

Ben Jacobs stelt weliswaar dat hem onwaarschijnlijk lijkt dat de deal zou doorgaan. Vooral Lukaku zelf zo volgens Jacobs niet willen terugkeren naar Londen. Toen hij vorig jaar vertrok én toen hij eerder dit jaar terugkwam, werd hij daardoor namelijk uitgespuwd door de aanhang van Inter.

Voordeel

Iets dat wel een grote invloed kan hebben op de keuze van Lukaku is de trainer van Tottenham. Mocht Lukaku de oversteek maken, dan komt hij namelijk bij Antonio Conte terecht. DIe twee wonnen in 2020/21 samen de Italiaanse landstitel.

Poll: Wie is volgens jou de betere spits?

TAGS  I  Chelsea  I  Inter Milaan  I  Tottenham

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023