‘De Ketelaere schrikt op van wilde plannen bij AC Milan: Vijfde Duivel op komst'

‘De Ketelaere schrikt op van wilde plannen bij AC Milan: Vijfde Duivel op komst'
Woensdag 21 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Milaan is een ware huisvestiging aan het worden voor Rode Duivels. Bij de AC Milan — de Italiaanse landskampioen — lopen Charles De Ketelaere, Divock Origi, Alexis Saelemaekers en Aster Vranckx rond. Aan de blauw-zwarte zijde van Milaan vinden we dan weer ene Romelu Lukaku terug.

Vier van de vijf bovenstaande namen maakte deze zomer de overstap naar Milaan. Enkel Alexis Saelemaekers speelt al wat langer voor de Rossoneri. Toch zou AC Milan nu een vijfde Rode Duivel op het oog hebben.

Ze zouden namelijk graag Jérémy Doku wegplukken bij Stade Rennes, zo meldt het Italiaanse Calciomercato. Ook voor Doku — die graag meer speeltijd wil — zou een transfer niet slecht zijn.

De Rode Duivel ligt nog twee jaar onder contract bij de Franse eerste klasser, maar daar komt hij momenteel bijzonder weinig aan de bak. Stade Rennes betaalde een aantal zomers geleden nog 26 miljoen euro voor Doku.

Verlies

Of ze die 26 miljoen euro zullen terugverdienen is nog maar de vraag. Volgens Transfermarkt is de waarde van Doku namelijk alweer gedaald tot 20 miljoen euro. AC Milan zou de Rode Duivel vooral willen aantrekken als back-up voor seizoenssensatie Rafael Leao, die felbegeerd is op de transfermarkt.

Poll: Denk jij dat AC Milan zal doorduwen voor Jérémy Doku?

TAGS  I  AC Milan  I  Inter Milaan  I  Stade Rennes

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023