Ruud Vormer kan op déze onverhoopte manier Club dan toch nog laten stikken

Ruud Vormer kan op déze onverhoopte manier Club dan toch nog laten stikken
Woensdag 07 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

De soap van Ruud Vormer lijkt maar aan te blijven slepen. De Nederlandse middenvelder is op een doodlopend spoor beland bij de landskampioen.

Door het sluiten van de transfermarkt blijven er niet veel opties meer over voor Ruud Vormer. Vooral een overstap naar Saoedi-Arabië of Turkije lijkt nog tot de mogelijkheden te behoren. Tijdens de Brugse derby werd de ex-kapitein nog gespot in Nederland. 

Hij woonde een wedstrijd van Willem II tegen ADO Den Haag bij. In Nederland sloot de transfermarkt al op 31/08 de deuren, maar toch behoort een overstap tot de mogelijkheden. Zo is het namelijk mogelijk voor transfervrije spelers om na het sluiten van de markt nog bij een club aan te sluiten. 

Mocht Vormer zijn contract bij Club laten ontbinden, kan hij de overstap naar Nederland toch nog maken. Aangezien Club al laten weten heeft dat Vormer gratis naar het buitenland mag verkassen, lijkt ons dit dan ook geen onlogische piste. Het wordt afwachten waar Vormer zijn toekomst ligt, maar bij Club zal het alvast niet zijn.

Poll: Waar ligt Vormer zijn toekomst volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Willem II

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024