Franky Van der Elst breekt basisspeler Anderlecht helemaal af: “Ik snap dat echt niet"

Franky Van der Elst breekt basisspeler Anderlecht helemaal af: “Ik snap dat echt niet
Woensdag 31 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

Iedere week schuiven er een aantal gasten aan tafel bij Aster Nzeyimana in Extra Time om 50 minuten over voetbal te praten. Deze week was het onder meer Franky Van der Elst aan de beurt.

Op een bepaald moment ging het over Wesley Hoedt, die ferm over de schreef was gegaan toen hij gewisseld werd tegen Union. Filip Joos zei meteen dat als hij Mazzu was, Hoedt de volgende match niet opgesteld wordt.

“Het was een heel zwakke prestatie en dat kan gebeuren. Maar dan moet je niet verbaasd zijn dat je gewisseld wordt”, aldus Joos. Van der Elst doet er nog een schepje bovenop: “Vorig jaar heeft hij ook een zwak seizoen gespeeld."

"Ik snap niet zo goed dat er nog mensen zijn die hem nog goed vinden", gaat de analist verder. Van der Elst beweert dat de verdediger zijn rol binnen de ploeg niet vervult: “Hij is een van de ervaren mannen, maar ze hebben gewoon te weinig aan hem.”

Debast

“Debast gaat wel een hele goede worden”, denkt Van der Elst. “Het is jammer voor hem dat hij opgeleid moet worden door Hoedt. Die jonge mannen krijgen volgens mij veel te weinig mee van zo’n ervaren man als Wesley”, concludeert de analist bij Extra Time.

Poll: Vind jij dat Hoedt tegen AA Gent in de basis moet staan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  AA Gent  I  Extra Time

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024