‘Enorm spraakmakende transfer wenkt plotseling voor Rode Duivel Yannick Carrasco’

‘Enorm spraakmakende transfer wenkt plotseling voor Rode Duivel Yannick Carrasco’
Maandag 29 augustus 2022 - 22:15   I   door Redactie

De internationale transfermercato loopt bijna ten einde. Hoog tijd voor de Rode Duivels die nog op een transfer azen om een nieuwe club uit te kiezen.

Yannick Carrasco speelt momenteel bij Atlético Madrid. Daar verzamelt hij ondanks een tekort aan basisplaatsen voldoende speelminuten. Toch geeft de Rode Duivel gehoor aan interesse uit de Premier League. Zo zou Tottenham volgens transferspecialist Sacha Tavolieri in gesprek zijn met de entourage van Carrasco. 

Tavolieri meldt weliswaar dat Tottenham niet voldoende financiële mogelijkheden zou hebben om Carrasco over te kopen. Ondanks dat financiële tekort, zouden de Spurs proberen door te drukken voor de Belgische flankspeler. Momenteel bedraagt Carrasco zijn transferwaarde 40 miljoen euro. 

De Rode Duivel ziet zelf een overstap naar de Premier League wel zitten. Hij zou namelijk van zins zijn om de competitie die zo vaak tot beste van Europa wordt gebombardeerd te verkennen. In London zou hij de strijd om een basisplek aan moeten gaan met Heung-min Son, Ivan Perisic en Richarlison.

Poll: Denk jij dat Carrasco het goed zou doen in de Premier League?

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Tottenham

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023