‘Opdracht bijna volbracht: Club verwijst déze drie grote namen naar de uitgang’

‘Opdracht bijna volbracht: Club verwijst déze drie grote namen naar de uitgang’
Zaterdag 27 augustus 2022 - 10:30   I   door Redactie

De transfermarkt is nog iets meer dan een week open. Dringend tijd voor Club Brugge en de andere Belgische teams om hun laatste transfers af te ronden. Voor de landskampioen zijn dat er nog wel wat.

Club zou namelijk op het punt staan Raphael Onyedika aan te trekken. Onyedika is een 21-jarige verdedigende middenvelder die uitkomt voor FC Midtjylland. Club zou 8,75 miljoen euro betalen voor de middenvelder. Ook azen ze nog steeds op een nieuwe spits.

Maar daar houdt het niet bij op voor de landskampioen. Zeker op uitgaand vlak heeft Club nog wat werk. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat er maar liefst drie namen nog mogen vertrekken. Er wordt bijvoorbeeld hard naar een oplossing gezocht voor de overbodige Jack Hendry.

Naast Hendry zouden ook Ruud Vormer en Eder Balanta nog mogen vertrekken. Of Vormer dat nog zal doen is maar de vraag. De Nederlander lijkt er geen probleem met te hebben om zijn contract bij Club uit te doen, ondanks een tekort aan speeltijd. Voor Vormer én Balanta zoek Club een buitenlandse oplossing.

Poll: Als je één iemand moest kiezen, wie zou je dan het liefst bijhouden?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024