Bas Dost pikt het niet en haalt uit naar ex-ploeg Club Brugge: "Echt onvoorstelbaar"

Bas Dost pikt het niet en haalt uit naar ex-ploeg Club Brugge:
Vrijdag 19 augustus 2022 - 21:15   I   door Redactie

Het leven van een profvoetballer bestaat voornamelijk uit afscheid nemen. En soms gebeurt dat met een zure nasmaak.

Dat was ook het geval met Bas Dost die in het tussenseizoen na anderhalf jaar Club Brugge totaal niet meer aan de bak kwam en gedwongen moest vertrekken. Hij vond onderdak bij FC Utrecht, maar ziet met lede ogen toe hoe Ruud Vormer op zijn beurt naar de uitgang wordt geduwd.

"Ik vind dat een heel vervelende situatie", aldus Dost in De Telegraaf. "Ruud is een jongen die bij Brugge is binnengekomen als nobody en hij heeft zich daar opgewerkt tot de grote chef van het elftal. Als je dan ziet, dat hij niet eens meer bij de selectie zit, dan vind ik dat heel vervelend."

“Helaas is dat ook een onderdeel van voetbal", vervolgt de spits. "Ik heb het zelf meegemaakt bij Sporting Lissabon, waar ik twee geweldige jaren heb gehad. Het derde jaar was ook prima en vervolgens ontstaat er een situatie waarin je gezeur met de club krijgt."

Accepteren

Maar toch kan Dost het maar niet begrijpen. "Dat zijn dingen die onvoorstelbaar zijn. Maar hij zal het moeten accepteren. Ruud is een grote jongen, die al meer heeft meegemaakt. Maar wat er nu gebeurt bij Brugge, verdient hij niet."

Poll: Vind je dat Dost gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Utrecht  I  Sporting Lissabon

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023