Ambitieus Antwerp met bloed, zweet en tranen langs voetbaldwerg in Europa

Donderdag 28 juli 2022 - 21:58   I   door Redactie

Antwerp heeft zich met bijzonder veel moeite geplaatst voor de derde voorronde van de Conference League. De Great Old won de terugwedstrijd tegen het Kosovaarse Drita met 0-2.

FC Drita-Antwerp 0-2 (heen: 0-0)

Net als in de heenwedstrijd kwam Antwerp ook in de eerste helft bij Drita niet tot scoren. Echt veel kansen waren er voor Antwerp bovendien niet. Zo ging de Great Old best met zorgen de kleedkamer in.

Al snel in de tweede helft kon Antwerp echter scoren. Het was Laurit Krasniqi die de 0-1 tegen de netten kopte, na een voorzet van Manuel Benson. De bezoekers konden die lijn echter niet doorzetten.

Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Drita steeds meer opzetten. Het was bij momenten bibberen voor de Antwerp-defensie. Drita claimde ook nog een strafschop, maar die werd niet gegeven. Helemaal op het einde maakte Balikwisha de zaak af: 0-2.

Doelpuntenmaker:

53' Krasniqi 0-1, 90+7' Balikwisha 0-2

Poll: Denk jij dat Antwerp een mooi Europees seizoen zal kennen?