‘Dit is hoe transfer van Vedat Muriqi de weg effent voor Rode Duivel Dries Mertens’

‘Dit is hoe transfer van Vedat Muriqi de weg effent voor Rode Duivel Dries Mertens’
Zondag 24 juli 2022 - 11:00   I   door Redactie

Er is de afgelopen weken veel te doen geweest over de Kosovaar Vedat Muriqi. De spits van Lazio leek lang op weg naar Club Brugge maar tekende eerder deze week voor Mallorca. De transfer van Muriqi zou weleens een enorm positieve noot kunnen worden in het transferverhaal van Dries Mertens.

Dries Mertens zit al bijna een maand zonder club. De Rode Duivel kon geen nieuw contract afdwingen bij Napoli en besloot andere oorden op te zoeken. De mogelijkheid lijkt groot dat Mertens zich zal aansluiten bij Lazio, de club waar Muriqi vertrekt.

Bij Lazio zou Mertens herenigd worden met zijn ex-trainer Maurizio Sarri. De Italiaan heeft altijd een zwakte gehad voor de Rode Duivel. Ook het respect van Mertens naar Sarri toe is enorm groot.

Eerder liet Kat Kerkhofs, de vrouw van Mertens, al blijken dat ze een verhuis naar de Italiaanse hoofdstad ziet zitten. Ook Marseille en Antwerp werden eerder aan Dries Mertens gelinkt, maar zij lijken naast de Duivel te grijpen. Lazio lijkt dus in polepositie te liggen om de Belgische aanvaller binnen te rijven.

Poll: Vind jij Lazio een mooie club voor Mertens?

TAGS  I  Antwerp  I  Napoli  I  Lazio

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024