'Opnieuw zware klap voor Club: Monstertransfer gaat afspringen na slechte test'

'Opnieuw zware klap voor Club: Monstertransfer gaat afspringen na slechte test'
Vrijdag 08 juli 2022 - 17:00   I   door Redactie

Een transfer is pas rond als alles officieel in orde is en de contracten getekend zijn. Dat lijkt Club Brugge nog maar eens aan den lijve te ondervinden.

Want na de pijnlijke dossiers van de aanvallers Andy Caroll en vooral Benik Afobe die afsprongen, zit de kans er dik in dat ook de aanwerving van Vedat Muriqi niet zal doorgaan. Dat is toch wat Het Laatste Nieuws schrijft.

En dat heeft alles te maken met het feit dat de Kosovaar vrijdag geen overtuigende medische test aflegde. "In afwachting van het tweede deel van zijn keuring, die zaterdag gepland staat, is blauw-zwart ongetwijfeld in dubio", klinkt het.

Muriqi had al een princiepsakkoord op zak en ook met Lazio zou er een deal zijn voor zo'n elf miljoen euro. Extra testen moeten nu bepalen of de spits voldoende fit is voor een avontuur bij Club", stelt de krant nog.

Eerder niet dan wel

De verdere uitleg: "Vooral over zijn fysieke parameters rezen vragen. Blauw-zwart heeft op dit moment nog niets beslist. Wel doet de slechte keuring alvast geloven dat het dossier van Muriqi eerder niet dan wel zou doorgaan."

Poll: Denk jij dat de transfer zal doorgaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024