'Terwijl Duivels tegen Oranje spelen heeft Vincent Kompany nieuwe club beet'

'Terwijl Duivels tegen Oranje spelen heeft Vincent Kompany nieuwe club beet'
Vrijdag 03 juni 2022 - 20:45   I   door Redactie

Vrijdagavond 3 juni zal niet alleen de herinnering ingaan als de avond waarop België-Nederland gespeeld werd, maar ook de avond waarop de nieuwe club van Vincent Kompany bekend werd.

Want volgens Engelse bronnen heeft de ex-Rode Duivel amper anderhalve week nadat hij afscheid nam van Anderlecht een nieuwe club beet. En het wordt zoals verwacht effectief de Engelse tweedeklasser Burnley. Alleen kan het akkoord nog niet wereldkundig gemaakt worden.

En dat heeft dan weer alles te maken met de strenge regels rond een werkvergunning in Groot-Britannië. Pas als die in orde is, kunnen de contracten ook officieel in orde gebracht worden en kan Kompany - die in Engeland vertoeft - voorgesteld worden.

Maar de uitdaging blijft dezelfde: Burnley terug naar de Premier League brengen. Onze landgenoot wees recent nog een aanbod van Borussia Mönchengladbach af. De hoofdreden daarvoor was dat hij met zijn gezin terug naar Engeland wou.

Poll: Vind je dit een goede keuze?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales  I  Anderlecht  I  Burnley  I  Borussia Mönchengladbach

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022