Het is van dat: Eden Hazard stunt en maakt bij Real Madrid een droom waar

Het is van dat: Eden Hazard stunt en maakt bij Real Madrid een droom waar
Zondag 15 mei 2022 - 21:31   I   door Redactie

Het waren niet alleen de Rode Duivels van Club Brugge die konden vieren zondag, dat was ook het geval voor Eden Hazard. Die maakte immers een opgemerkte comeback.

Voor één keer was Carlo Ancelotti van zijn woord. De Real-trainer had aangekondigd dat onze landgenoot speelminuten zou krijgen op de voorlaatste speeldag tegen Cadiz en zo geschiedde ook. Een stunt nadat hij amper anderhalve maand geleden onder het mes ging om een plaatje in zijn enkel te verwijderen.

Zelfs meer dan een paar minuten, want Hazard mocht al in minuut 65 zijn opwachting maken bij de Koninklijke. Genoeg om te laten zien dat hij helemaal verlost is van de pijn aan zijn enkel. Na 85 dagen zonder matchen maakt hij zo een opgemerkte terugkeer. Een droom die uitkomt zonder echt op te vallen.

Dat goede nieuws betekent dat de Rode Duivel ook op de laatste speeldag tegen Real Betis zal kunnen aantreden. En dat houdt meteen ook de hoop levendig dat Hazard alsnog een rol zou kunnen spelen in de Champions League-finale tegen Liverpool. Dat het tegen Cadiz 1-1 bleef was bijzaak.

Poll: Denk je dat Hazard van waarde zal zijn in de Champions League-finale?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Real Betis  I  Cadiz  I  Liverpool

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024