Philippe Clement verbaast en pakt plots ongeziene miljoenenbonus bij Monaco

Philippe Clement verbaast en pakt plots ongeziene miljoenenbonus bij Monaco
Zondag 15 mei 2022 - 13:19   I   door Redactie

Negen overwinningen op rij, 27 op 27, van de tiende naar de tweede plaats en op een zucht van een rechtstreeks Champions League-ticket. Ziedaar de verwezenlijking van Philippe Clement bij AS Monaco.

In Frankrijk kunnen ze het nog altijd niet geloven. Niemand die verwacht had dat onze landgenoot dit zou kunnen voor mekaar krijgen. Zeker niet na de mindere resultaten in zijn beginperiode. Maar de unieke reeks van 27 op 27 die nu werd neergezet heeft Clement op de kaart gezet.

Niet in het minst omdat AS Monaco met nog één speeldag een rechtstreeks ticket voor de Champions League te pakken heeft. Voor wat hoort wat. Want in het prinsdom valt te horen dat Clement in zijn contract (van 2 miljoen euro per jaar) nog een miljoenenbonus onderhandeld had bij het bereiken van die doelstelling.

Dat wordt dus niet alleen op sportief vlak, maar ook op financieel vlak spannend voor de Antwerpenaar. AS Monaco moet komende zondag naar nummer zeven Lens, terwijl Marseille - dat Monaco op de hielen zit - nummer vijf Strasbourg op bezoek krijgt. Bij winst is Clement altijd zeker, anders is het bang afwachten.

Poll: Vind je zo'n bonus correct?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  PSG  I  FC Metz  I  Troyes  I  Stade Rennes  I  Nice  I  Strasbourg  I  Saint-Etienne  I  Angers  I  Lille  I  Nantes  I  Lorient  I  Marseille  I  Brest

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024