Spanningen bij Red Flames, Tessa Wullaert spreekt harde taal: "Het moet"

Spanningen bij Red Flames, Tessa Wullaert spreekt harde taal:
Vrijdag 13 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

De laatste maanden kwamen de Red Flames op een negatievere manier in het nieuws. Zo besliste in januari een boze doelvrouw Justien Odeurs (24) om te stoppen na een niet-selectie.

De lat ligt bij de Red Flames steeds hoger en dat maakt slachtoffers. Dat zorgt dan weer voor interne wrevel. "We zijn op alle niveaus naar een professionele omgeving aan het toegroeien", zegt Tessa Wullaert aan de podcast MidMid. "We vragen ook heel veel ondersteuning van de voetbalbond, dus dan moeten wij ook iets teruggeven."

"Of dat voor problemen in de ploeg zorgt? Nee, totaal niet. Iedereen is akkoord met die maatstaf en we proberen daar alles voor te doen", benadrukt Wullaert.

Het EK zal echter doorgaan zonder Odeurs, want de doelvrouw van Anderlecht stopte dus nadat ze niet was opgeroepen. Ze vond de selectieprocedure te streng. "Ja, dat is haar keuze geweest. Het is heel jammer dat ze het niet meer zag zitten, maar het is haar beslissing. De selectieprocedure is aanvaardbaar voor iedereen. We blijven anders stilstaan."

Poll: Denk jij dat de Red Flames ver zullen komen op het EK?

TAGS  I  Tessa Wullaert  I  Justien Odeurs  I  Red Flames

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024