'Ex-Rode Duivel staat voor verrassende terugkeer naar Belgische topclub'

'Ex-Rode Duivel staat voor verrassende terugkeer naar Belgische topclub'
Woensdag 13 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Zowat elke Belgische club is volop bezig met volgend seizoen. Bij Club Brugge en Anderlecht omdat ze heel wat sterkhouders dreigen te verliezen, bij Standard omdat ze niet nog eens zo'n rampzalig seizoen willen meemaken.

De overname door 777 Partners is voor de Rouches hopelijk een schot in de roos. Zij gaven al aan dat er heel wat staat te gebeuren in Luik. Ze zouden wel eens voor de verrassing kunnen gaan en een ex-Rode Duivel binnenhalen.

Zo sluit Kevin Mirallas een terugkeer naar Standard niet uit. "Ik had meerdere keren naar Standard kunnen gaan, maar dat is niet gebeurd. Ik kan ze nu nog iets brengen. Wat zeker is, is dat de deur langs mijn kant open staat. We zullen zien wat er deze zomer gebeurt", zei de ex-Rode Duivel bij Sport/Voetbalmagazine.

Het contract van de 34-jarige aanvaller bij het Portugese Moreirense loopt af in de zomer en kan dus een goedkope oplossing zijn. Het is wel maar de vraag wat hij op voetballend vlak nog kan bijbrengen. Ervaring heeft hij alleszins zat. Hij speelde onder anderen al bij Lille, Olympiakos, Everton en Fiorentina.

Poll: Zou Mirallas een meerwaarde zijn voor Standard?

TAGS  I  Lille  I  Olympiakos  I  Everton  I  Fiorentina  I  Moreirense  I  Standard  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023