'Club Brugge tast héél diep in de buidel en heeft eerste zomertransfer beet'

'Club Brugge tast héél diep in de buidel en heeft eerste zomertransfer beet'
Woensdag 13 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge maakt iedereen zich klaar voor de titelstrijd met Union. En wie weet zelfs met Antwerp of Anderlecht. Met het oog op volgend seizoen zijn Vincent Mannaert en co. ook al druk bezig met enkele transferdossiers.

Eerder geraakte al bekend dat blauw-zwart zijn zinnen had gezet op de 19-jarige linksachter Bjorn Meijer. FC Groningen mikte op de jackpot en veegde eerst een bod van drie en een half miljoen euro van tafel. Club verhoogde het bod naar vier en een half miljoen, maar ook dat bleek niet voldoende.

Voetbal International en De Telegraaf melden nu dat er toch een akkoord gevonden is tussen beide clubs. Definitief is het nog niet, maar Meijer zelf gaf eerder al aan dat hij zijn zinnen had gezet op een overstap naar Club. De regerende landskampioen zou uiteindelijk zes miljoen euro betalen en zo heel wat andere clubs aftroeven.

En dat mag toch een opvallend hoog bedrag genoemd worden. De 19-jarige Meijer zit pas vast in de selectie bij FC Groningen sinds dit seizoen. Daarnaast had hij ook nog maar een contract van een jaar. Alleszins is de eerste blauw-zwarte aanwinst zo goed als binnen.

Poll: Denk je dat Bjorn Meijer zal doorbreken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen  I  Union  I  Antwerp  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024