'Verhaeghe en Mannaert schrikken zich rot door verrassende wending'

'Verhaeghe en Mannaert schrikken zich rot door verrassende wending'
Maandag 04 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Zowat elke club is al bezig met volgend seizoen. Ook Club Brugge heeft nog heel wat werk, want het ziet enkele sterkhouders vertrekken en wil ook enkele versterkingen binnenhalen.

Zo meldde Voetbal International eerder al dat Club een miljoenenbod had neergelegd bij de 19-jarige linkervleugelverdediger Bjorn Meijer. Hij komt momenteel uit voor FC Groningen, maar blauw-zwart zou hem dus naar België willen halen. Toch zal dat allerminst een simpele klus worden.

Volgens hetzelfde medium zouden de Nederlanders mikken op minstens vijf miljoen euro, maar hoe meer hoe beter natuurlijk. "Er zijn meerdere partijen met serieuze interesse, dat kan voor ons als club interessant worden", reageerde technisch directeur Mark-Jan Fledderus eerlijk.

Groningen kan hem ook nog een jaar langer aan zich binden door de huidige contractoptie. "Hij denkt dat hij nu al in staat is om snel aan te haken op een nog hoger niveau, terwijl wij denken dat het goed voor hem zou zijn om nog wat langer bij FC Groningen te blijven", aldus Fledderus.

Lege handen

De kans is dus reëel dat Club met lege handen zal achterblijven. Ofwel moeten ze heel diep in de buidel tasten om Groningen én de concurrentie af te troeven. "Wij hebben gezegd dat een transfer alleen kan als er een x bedrag op tafel komt", stelde de TD. "Gebeurt dat niet, dan kan Bjorn ook nog een jaar blijven."

Poll: Denk je dat het Club zal lukken om Meijer en Groningen te overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024