'Zeer slecht nieuws op komst: Club gaat onverwachts goudhaantje kwijtspelen'

'Zeer slecht nieuws op komst: Club gaat onverwachts goudhaantje kwijtspelen'
Maandag 28 maart 2022 - 20:15   I   door Redactie

Bij een topclub als Club Brugge is het altijd een komen en gaan van spelers, dat zijn ze al gewoon, maar het verlies van een supertalent blijft altijd pijn doen.

En het ziet ernaar uit dat de Bruggelingen komende zomer verplicht afscheid gaan moeten nemen van zo'n talent. En niet van de minste. In de nog altijd maar 17-jarige Noah Mbamba werden immers hoge verwachtingen gesteld.

Zeker na zijn steile opgang onder Philippe Clement vorig seizoen. Maar onder Alfred Schreuder is de verdedigende middenvelder - die ook als centrale verdediger uit de voeten kan - volledig uit beeld verdwenen.

En dat heeft zo zijn gevolgen. Mbamba heeft immers nog maar een contract tot 2023 en op dit moment lijkt het door het gebrek aan speelminuten bijzonder moeilijk om hem een contractverlenging te laten tekenen.

Transfervrij

Waardoor een vertrek volgende zomer onvermijdbaar wordt, tenminste als Club Brugge hem in 2023 niet transfervrij wil zien vertrekken. Aan belangstelling alleszins geen gebrek. Zo meldt BILD dat Borussia Mönchengladbach serieuze interesse heeft.

Poll: Zou je het vertrek van Mbamba een verlies vinden?

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023