Wordt Jupiler Pro League nog opgeschrikt door ontslag? 'Supporters zijn hem liever kwijt dan rijk'

Wordt Jupiler Pro League nog opgeschrikt door ontslag? 'Supporters zijn hem liever kwijt dan rijk'
Zaterdag 11 maart 2017 - 22:17   I  

In het begin van het seizoen vielen er met o.a. Leekens bij Lokeren en Ferrera bij Standard al meteen enkele trainersontslagen in de Jupiler Pro League. Momenteel is het stil op dat vlak, al kan daar mogelijk nog verandering in komen.

Bij KV Kortrijk is Karim Belhocine sinds deze week weer officieel hoofdcoach. Toch kan hij daar niet op veel krediet rekenen. "Omdat hij de Pro Licence-opleiding heeft aangevat, mag hij opnieuw coachen. Maar de supporters zijn hem liever kwijt dan rijk. Het bestuur twijfelde recent nog openlijk aan zijn positie", schrijft Het Belang van Limburg. "Belhocine doet zo goed als zeker het seizoen uit, maar kan bij een remonte eventueel wat krediet winnen met het oog op volgend seizoen. Al stelt de vraag zich of de spelersgroep nog achter de Franse Algerijn staat. Een zege tegen Moeskroen kan de neuzen opnieuw in dezelfde richting doen wijzen."

“Eindigen als tiende is beter dan als elfde of twaalfde", stelt Belhocine zelf in de krant. "Vanuit onze positie moeten we in de laatste match dus tonen dat we winnaars zijn. Als ik mag kiezen, kom ik in POII het liefst uit tegen de grootste ploeg. Dat is voor iedereen leuk, de club, de spelers en vooral de fans.”

TAGS  I  kv kortrijk  I   karim belhocine

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024