'Noa Lang wrijft zich in de handen en staat plots héél dicht bij knaltransfer'

'Noa Lang wrijft zich in de handen en staat plots héél dicht bij knaltransfer'
Zaterdag 26 maart 2022 - 17:45   I   door Redactie

Noa Lang heeft het al een tijdje gehad bij Club Brugge. Hij voelt zich klaar voor een stap hogerop en het heeft er alle schijn van dat die er in de zomer ook effectief zal komen.

De kans wordt met de dag groter dat Milan zijn volgende club zal worden. De Nederlander gaf zelf al aan dat hij een overstap naar de Italiaanse topclub wel ziet zitten. Milan bereidt naar verluidt een bod voor van 20 miljoen euro. De vraag is echter of Club Brugge daar genoegen mee zal nemen.

Alleszins is Noa Lang niet de enige op het verlanglijstje bij Milan. Ook Watford-smaakmaker Ismaïla Sarr stond te pronken op die lijst. Volgens SportMediaset had Milan zelfs al contact met de Senegalese winger, maar de Hornets zouden 50 miljoen euro vragen. Cult of Calcio meldt dat de kans bijzonder klein is dat Milan zoveel geld op tafel zal gooien.

Dat is uiteraard goed nieuws voor Noa Lang, want Milan ziet in hem een versterking voor de rechterflank. Dat is ook de geliefkoosde positie van Sarr. Geen transfer betekent geen extra concurrent én eventueel zelfs nog wat extra ruimte om het bod van 20 miljoen op te krikken.

Poll: Denk je dat Lang zal doorbreken bij Milan?

TAGS  I  Milan  I  Club Brugge  I  Watford

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024