'Publiekslieveling Zirkzee verbaast Anderlecht-fans met mogelijke transfer'

'Publiekslieveling Zirkzee verbaast Anderlecht-fans met mogelijke transfer'
Vrijdag 25 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

De meeste fans en analisten zijn het eens: Joshua Zirkzee is dé ideale speler voor Anderlecht. Jammer genoeg wordt hij enkel gehuurd van Bayern München. Na het seizoen keert hij in principe terug.

De Nederlandse spits is ambitieus en gaf eerder al aan dat hij zijn kans wou grijpen bij de Duitse grootmacht. Heel wat analisten hadden daar zo hun twijfels bij. Zirkzee zelf begint nu ook van gedachte te veranderen. De concurrentie is immers moordend bij Bayern.

"Om nu na een seizoen waarin ik veel speel weer bij Bayern in de schaduw te gaan lopen, heeft volgens mij weinig zin", zei hij bij NOS. "Ik wil gewoon spelen en zal na dit seizoen gaan kijken waar dat het best kan en dan ga ik ook in gesprek met Bayern."

Speelgelegenheid krijgt hij genoeg bij paars-wit en dus zou een verlengd verblijf er toch inzitten. Enkel de transfersom zou een probleem kunnen vormen. Bayern zou acht tot tien miljoen euro willen voor de krullenbol. Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op acht miljoen euro.

Poll: Denk je dat Anderlecht kans maakt om hem definitief binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024