Hommeles bij Gent: Hein Vanhaezebrouck haalt opeens uit naar eigen supporters

Hommeles bij Gent: Hein Vanhaezebrouck haalt opeens uit naar eigen supporters
Zaterdag 19 maart 2022 - 13:00   I   door Redactie

AA Gent pakte 18 op 18 en zet zo stevig druk op Antwerp en Anderlecht. De druk stijgt en dat merk je ook aan Hein Vanhaezebrouck. Op zijn persbabbel viseerde hij de Gentse supporters.

Hij kwam er nog even terug op de pijnlijke uitschakeling in de Conference League tegen PAOK. Opvallend was dat hij ervoor koos om Darko Lemajic niet in te brengen. De Servische spits ligt echter niet in de bovenste schuif bij de supporters en dat is nog een understatement.

"Dit is absoluut een vervelende situatie", zei Vanhaezebrouck daarover. "Als we op verplaatsing spelen, kan je hem misschien sneller brengen. Dan gaan de reacties niet komen. Ik kan me er niets van aantrekken en hem gewoon brengen, maar ik denk ook aan de speler."

De supporters floten hem in het verleden zelfs al uit en dat kan er bij de Gent-coach niet in. "Het hoort niet dat het publiek zijn eigen spelers uitfluit. Het hóórt niet! Je ziet het overal wel eens, maar bij bepaalde ploegen veel meer. En ik vind dat men daar hier totaal verkeerd is mee omgegaan", reageerde hij scherp.

Poll: Moeten spelers ermee om kunnen als ze worden uitgefloten door de eigen aanhang?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  PAOK

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024