Voetbalbond laat Noa Lang gefrustreerd achter in aanloop naar Genk

Voetbalbond laat Noa Lang gefrustreerd achter in aanloop naar Genk
Donderdag 17 maart 2022 - 15:30   I   door Redactie

Zondagmiddag speelt Club Brugge in eigen huis de topper tegen KRC Genk. Het wordt een duel tussen de nummers twee en acht. Ondanks het verschil in het klassement belooft het toch weer een spannende partij te worden.

Bij Club Brugge hopen ze Union niet verder te laten uitlopen, terwijl ze in Limburg nog alles moeten geven om hun plek te behouden in de top acht. Afgelopen weekend verloor Genk nog de derby tegen STVV en dus zullen ze zich ongetwijfeld willen herpakken.

Dan zullen ze dus voorbij Club moeten. De vraag is of Schreuder zal kiezen voor Noa Lang. De Nederlander zit de laatste weken in een mindere vorm. In aanloop naar de topaffiche zal hij toch eens de wenkbrauwen gefronst hebben. De voetbalbond maakte immers bekend dat Nicolas Laforge het duel in goede banen zal moeten leiden.

Laforge gaf Lang eerder dit seizoen al de veelbesproken rode kaart in de topper tegen AA Gent. Het was al de derde rode kaart van het seizoen die de Nederlander kreeg van de scheidsrechter. De VAR zal onder leiding staan van Lawrence Visser. Dat belooft...

Poll: Snap jij dat Laforge dit seizoen nog wedstrijden van Club Brugge mag fluiten?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  STVV  I  AA Gent

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022