Ex-Club-smaakmaker verovert Europa: "De grootste match uit mijn carrière"

Ex-Club-smaakmaker verovert Europa:
Donderdag 17 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

De Belgische topcompetitie wordt gezien als een springplank naar een Europese topcompetitie. Ook bij Club Brugge stroomden al heel wat spelers door naar de Europese top.

Arnaut Danjuma kwam in 2018 voor een kleine drie miljoen over van het Nederlandse NEC. Een jaar later werd de Nederlander al voor een slordige zestien miljoen euro doorverkocht aan Bournemouth. Vorig jaar verpatste de Engelse club hem dan weer voor meer dan 23 miljoen euro aan Villareal.

Dat lijkt alvast niet zijn eindbestemming te worden, want hij is een van de smaakmakers bij de Spaanse subtopper. Woensdag schakelde het zelfs nog Juventus uit in de Champions League. In de heenwedstrijd werd het 1-1, maar in Italië was Villareal te sterk. Het werd 0-3 na een dolle slotfase.

Danjuma legde in de slotminuut de eindscore vast vanop de stip. "Ik loer altijd op dat doelpunt. Zeker tegen een ploeg als Juve, defensief een van de beste teams ter wereld", zei hij bij RTL7. "Dit was zo'n wedstrijd, misschien wel de grootste uit mijn carrière. Als ik dan het veld mag oplopen, geniet ik vanbinnen."

Poll: Had jij verwacht dat Danjuma het zo ver zou schoppen?

TAGS  I  Club Brugge  I  NEC  I  Bournemouth  I  Villareal  I  Juventus

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022