'Gent-fans blijven stomverbaasd achter: Sinan Bolat trekt naar déze topclub'

'Gent-fans blijven stomverbaasd achter: Sinan Bolat trekt naar déze topclub'
Donderdag 17 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Het is een belangrijke week voor AA Gent. Donderdag nemen de Buffalo's het in de Conference League op tegen PAOK, waar ze een 1-0-nederlaag moeten zien om te buigen. Zondag spelen ze de kraker tegen Anderlecht. Die moet gewonnen worden met oog op de Champions' Play-offs.

Heel Gent bereidt zich dus voor op het belangrijke tweeluik, maar dat geldt niet voor Sinan Bolat. Afgelopen winter leek hij al op weg naar de uitgang, maar Gent werkte niet mee. Hij stuurde dan maar zijn kat naar de training, waardoor hij sindsdien op de bank vertoeft.

Zijn contract loopt af in de zomer en het ziet er niet naar uit dat er een verlenging komt. Ondanks het feit dat de 33-jarige Turkse doelman zich de voorbije weken niet heeft kunnen tonen, mag hij nu toch rekenen op een knappe transfer.

Volgens Ajansspor zou een akkoord in de maak zijn met de Turkse topclub Fenerbahçe. Zij zouden afscheid nemen van tweede doelman Berke Özer, waardoor er een plekje vrijkomt in de selectie. De deal zou bijna rond zijn. Al zou hij het dan dus wel moeten stellen als tweede keeper, na Altay Bayindir.

Poll: Denk je dat Bolat eerste keeper zal worden bij Fenerbahçe?

TAGS  I  AA Gent  I  PAOK  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024