Philippe Clement doet monden openvallen bij Monaco: "Terugkeren naar België"

Philippe Clement doet monden openvallen bij Monaco:
Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Philippe Clement staat voor een loodzware opdracht bij AS Monaco. Hij moet zijn ploeg naar de top drie loodsen én een 2-0-nederlaag ophalen in de Europa League tegen Braga.

De nederlaag in de Europa League kwam hard aan bij de Monaco-fans. Philippe Clement ligt er al langer onder vuur, want de resultaten zijn een pak minder dan bij Kovac, de vorige coach. De kritiek op de 47-jarige coach klinkt bekend in de oren.

"Clement maakt twijfelachtige keuzes, maar de spelers op het veld moeten met meer pit en slimheid spelen. Verliezen gebeurt, maar Clement zal nog steeds praten over een gebrek aan geluk of succes", schreef een fan. Ook in België werd hem de laatste maanden verweten dat hij te weinig de hand in eigen boezem stak.

"Niets begrepen van de coaching van Clement", schreef een andere fan. Nog een andere fan meent dat Clement het tij niet meer zal kunnen keren. "De keuzes van Clement zijn zielig", tweette hij. "Ik ben nog meer teleurgesteld in de nederlaag, het ergste is, het seizoen is voorbij..."

Terugkeer

Nóg een andere fan vindt dat het tijd is dat hij zijn valiezen pakt: "Hij kan beter zeggen dat hij terugkeert naar België, naar een mindere competitie, waar hij thuishoort." Duidelijke taal dus. Benieuwd hoelang Clement het nog kan volhouden in het prinsdom.

Poll: Zie jij het nog goedkomen tussen Philippe Clement en Monaco?

TAGS  I  AS Monaco  I  Braga

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023