Degryse voorspelt nóg meer problemen bij Antwerp: "Daar is meer aan de hand"

Degryse voorspelt nóg meer problemen bij Antwerp:
Dinsdag 08 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

De stoel van Brian Priske is al een hele tijd aan het wankelen. Voorzitter Paul Gheysens kon zich opnieuw niet inhouden en stormde opnieuw de kleedkamer in om zijn beklag te doen. En waarom kreeg Radja Nainggolan plots de aanvoerdersband?

De vraag die ertoe doet, is wie die beslissing genomen heeft. "Je vraagt je zelfs af of het een beslissing is die de voorzitter heeft opgelegd, want Radja blijft toch zíjn transfer", aldus Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Als dat zo zou zijn, heeft Priske zeker niets meer te zoeken bij Antwerp. Dan houdt hij beter de eer aan zichzelf."

"Als het wél Priskes keuze is, dan ligt hij vanaf nu in conflict met zijn kapitein. Met een van zijn belangrijkste en populairste spelers, die er altijd vol voor gaat. Dan zit hij niet langer op dezelfde golflengte met De Laet én met een deel van zijn spelersgroep. Dan is er meer aan de hand", sloot de analist de aanvoerderskwestie af.

Zondag trekt Antwerp naar Anderlecht. Kan een topper nog op een slechter moment vallen? Voor Priske lijkt het plots elke wedstrijd zijn laatste kans. De onenigheden tussen het bestuur, de trainer en de spelersgroep zullen de Great Old alleszins niet plots beter laten voetballen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Denk je dat Priske ontslagen wordt als Antwerp niet wint tegen Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024