'Philippe Clement staat voor loodzware opdracht om ontslag te vermijden'

'Philippe Clement staat voor loodzware opdracht om ontslag te vermijden'
Vrijdag 04 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het zijn moeilijke tijden voor Philippe Clement. AS Monaco werd uitgeschakeld in de beker en staat pas negende in de Ligue 1. De resultaten moeten dringend beter. Anders zou het wel eens over en uit kunnen zijn voor onze landgenoot.

Sporza schreef over de bevindingen van Ligue 1-watcher Sirik Geffray. "Zondag speelt Monaco in de competitie tegen Marseille en op die match zit er echt heel veel druk", aldus Geffray. In de komende twaalf wedstrijden spelen de Monegasken nog zeven wedstrijden tegen hoger geklasseerde ploegen.

In de Europa League treffen ze binnenkort Braga. "De Europa League kan nu een doel worden, maar de ambitie van de voorzitter was toch de top drie en de Champions League", stelde hij. Die doelstelling behalen wordt volgens Geffray loodzwaar.

De Monaco-fans beginnen meer en meer hun ongenoegen te uiten. Het bestuur is allerminst tevreden met de negende plaats en dus moet Philippe Clement snel de resultaten ombuigen. Te beginnen met zondag tegen Marseille, de tweede in de stand.

Poll: Had je verwacht dat dit zou gebeuren?

TAGS  I  AS Monaco  I  Marseille  I  Braga

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022