Na nieuwe nederlaag: 'Philippe Clement moet nú al vertrekken bij AS Monaco"

Na nieuwe nederlaag: 'Philippe Clement moet nú al vertrekken bij AS Monaco
Zondag 27 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Het avontuur van Philippe Clement bij AS Monaco begint zo stilaan uit te draaien op een ware nachtmerrie. Met nog maar eens duur puntenverlies.

Deze keer op eigen veld tegen het nummer vijftien Stade Reims, een match die de Monegasken altijd hadden moeten winnen in de strijd om Europees voetbal. Maar het werd een zure 1-2-nederlaag. 

De thuisploeg kwam in minuut 55 wel 1-0 en leek die zege ook beet te kunnen houden. Tot een owngoal van Volland in minuut 84 het tij deed keren. Zeker omdat even later Lucas werd uitgesloten, de zoveelste rode kaart die Clement zijn spelers al heeft zien pakken.

Maar het pijnlijkste moest toen nog komen, want die in de toegevoegde tijd werd het zelfs nog 1-2. Van een ommekeer gesproken. Monaco zakt zo terug naar de achtste plaats en dat schreven heel wat supporters toe aan de trainer.

Wissels

Onze landgenoot wordt vooral verweten slechte tactische keuzes te maken en slechte wissels door te voeren. Op Twitter werd onder meer gehoopt dat hij aan het einde van het seizoen zeker buitenvliegt, sommigen willen Clement zelfs nu al buiten.

Poll: Denk je dat Clement het einde van het seizoen haalt bij Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Stade Reims

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022