Broer Alfred Schreuder kan Club aan extra transfer helpen: "Hoe geweldig"

Broer Alfred Schreuder kan Club aan extra transfer helpen:
Vrijdag 25 februari 2022 - 18:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder is nog altijd aan de weg aan het timmeren bij Club Brugge. En stel dat hij volgend seizoen nog trainer is kan hij misschien enkele transfers voordragen.

Eén daarvan zou wel eens een heel verrassende kunnen zijn. Want net als Tibo Persyn afgelopen zomer zit er nog een jeugdproduct te azen op een terugkeer. Siemen Voet, de vriend van olympisch turnkampioene Nina Derwael. 

De centrale verdediger speelt na enkele uitleenbeurten nu bij het Nederlandse PEC Zwolle. "Het liefst was ik bij Club Brugge gebleven", vertelt hij in HUMO. "Maar die knop heb ik omgedraaid: 'Ik kom er wel, al is het via een andere weg.' Mocht ik ooit kunnen terugkeren, zou me dat gelukkig maken."

En wat hij precies bedoelt met die andere weg? "Weet je wat grappig is? Dat het niemand is opgevallen dat de nieuwe trainer Alfred Schreuder, de broer is van mijn trainer bij PEC Zwolle, Dick Schreuder!", lacht hij.

Goed woordje

Zelf zou hij zijn trainer in de Eredivisie wel nooit om een goed woordje vragen. "Dát durf ik niet! Maar van de ene broer naar de andere, hoe geweldig zou dat zijn?" Dromen is niet verboden. Wie had ooit gedacht dat Tibo Persyn van Inter zou terugkeren.

Poll: Denk je dat Voet ooit zal terugkeren naar Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PEC Zwolle  I  Rode Duivels  I  AS Monaco

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023