Philippe Clement en Christian Eriksen schieten elkaar na hartfalen te hulp

Philippe Clement en Christian Eriksen schieten elkaar na hartfalen te hulp
Maandag 21 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het is voor Philippe Clement nog altijd zoeken en tasten bij AS Monaco. Dat is eveneens het geval voor Christian Eriksen bij Brentford.

Clement bleef afgelopen weekend met zijn ploeg op een 1-1-gelijkspel steken bij het nummer laatst Bordeaux. Teleurstellend vanwege het resultaat, bevredigend omdat Monaco lange tijd met tien man speelde.

Los daarvan heeft de ex-Club Brugge-trainer wel nog wat werk aan de winkel om de ploeg naar zijn hand te zetten en automatismen te kweken. Daarom dat er komende donderdag een bijkomende oefenmatch tegen de reserven van Brentford werd ingelast.

Geen toeval, want ook de Engelse eerstklasser is op zoek naar extra matchritme, meer bepaald voor Christian Eriksen. Brentford was de enige club die het aandurfde de Deen na zijn hartfalen op het EK een kans te geven en wil hem nu klaarstomen voor het echte werk in de Premier League.

Tegenstander

Vlak na zijn aanstellen als trainer van AS Monaco raakte trouwens bekend dat Clement de middenvelder graag bij de club wilde halen, maar uiteindelijk kwam daar niets van in huis. Nu ontmoeten de twee elkaar toch als tegenstander.

Poll: Denk je dat Eriksen opnieuw zijn oude niveau zal kunnen halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Brentford

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023