Supporters worden zot na nieuwe versoepelingen: "Compleet belachelijk"

Supporters worden zot na nieuwe versoepelingen:
Dinsdag 15 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

De coronacijfers dalen en dat betekent eindelijk goed nieuws voor de Belgische clubs en hun supporters. De coronabarometer zal vanaf vrijdag oranje kleuren en dus zitten er enkele versoepelingen aan te komen.

Om te beginnen mogen de stadions voor 80% gevuld worden. Daarnaast zijn ook bezoekende supporters weer welkom. De voorbije weken mocht er niets gedronken of gegeten worden, maar straks zullen we gewoon weer een lekkere hotdog kunnen eten en een frisse pint kunnen drinken in het stadion.

Daarnaast vervalt de mondmaskerplicht in het stadion en dus zou je verwachten dat de supporters gelukkig zijn met de nieuwe versoepelingen. Echter is niet iedereen zo tevreden. Supporters snappen niet dat het stadion maar voor 80% gevuld mag worden en dat laten ze duidelijk merken op Twitter.

Poll: Vind jij de 80%-regel belachelijk?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024