Wullaert krijgt het hard te verduren bij Flames: "De pijnlijkste van allemaal"

Wullaert krijgt het hard te verduren bij Flames:
Maandag 14 februari 2022 - 13:30   I   door Redactie

Het heet er in het vrouwenvoetbal soms zachter aan toe te gaan dan bij de mannen, maar dat klopt zeker niet altijd. Zo werd Tessa Wullaert bij Anderlecht uit de match geschopt.

In de competitiematch van Anderlecht in en tegen Zulte Waregem werd de 'Zilveren Schoen' aan de rust vervangen. Nochtans zat ze goed in de wedstrijd met een vrije trap die ze knap in de winkelhaak draaide en nog eens een assist.

Maar als je uitblinkt word je meestal geviseerd door de tegenpartij en dat gebeurde ook hier. De aanvalster kreeg volgens Het Laatste Nieuws enkele schoppen, waarvan één er te veel aan was. "De pijnlijkste van allemaal. Met een blauwe enkel bleef ze aan de kant", schrijft de krant.

Een streep door de rekening van bondscoach Yves Serneels voor wie Wullaert een sterkhoudster is bij de nationale vrouwenploeg. Want net nu trekken de Red Flames naar Spanje waar ze deelnemen aan de Pinatar Cup. En Wullaert dreigt één en misschien wel meerdere matchen te missen.

WK 

Met dat toernooi, waarin ze het al zeker tegen Slowakijke zullen moeten opnemen, bereiden ze zich voor op de komende WK-kwalificatiewedstrijden in Albanië en Kosovo. Kwestie van vooral tegen ploegen te spelen die onder de bal kruipen. Afwachten of de Flames het ook zonder Wullaert kunnen klaren.

Poll: Hebben de Red Flames Wullaert nodig om op hun best te zijn?

TAGS  I  Red Flames  I  Anderlecht  I  Slowakije  I  Albanië  I  Kosovo

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023